Vinaora Visitors Counter

541928
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
140
353
2255
537545
1394
9803
541928

Your IP: 3.235.66.217
2020-04-04 11:12

Login Form

Articles

Vrancken Willy & Sandra

 

 

Kuringen - Slechts enkele wedstrijden gespeeld en toch zijn de eerste voorjaarsuitblinkers al gesignaleerd. In onze resultaten rubriek kunnen we al sinds 3 weken de tandemformatie Willy en Sandra zien pronken met eerste prijzen in het Samenspel, Kermt - Stokrooi...

Eind 2004 was ik al eens op bezoek bij Willy en Sandra om een reportage te maken toen zij Nationaal Kampioen werden op Snelheid en Halve Fond Jonge duiven. Ook vorig jaar kende de vader/dochter formatie een blitsstart. Tijdens de paasvakantie is uiteraard Sandra thuis van school en zet ze zich volledig in voor haar hennekes, om het beter te doen dan vorig jaar twijfelde Sandra niet want dit was haast onmogelijk want de eerste prijs Vervins Snelheid Midden Limburg werd binnengehaald.

Sandra kreeg van haar lievelingsduif Lulu zelfs een verjaardagscadeautje:


Lulu: Zo tam gemaakt door het lieve fenomeen Sandra dat ze nu nog enkel gebruikt word als lokduif. Omdat Lulu graag bij haar bazinnetje wil zijn word ze als lokduif gelost in de tuin als er andere aanvliegende duiven zijn om die sneller binnen te krijgen (om ze sneller naar binnen te lokken) Maar juist omdat Lulu zo graag bij Sandra is straalt ze nog iets extra uit naar de aanvliegende duiven waardoor die nog meer worden aangetrokken door Lulu waardoor ze NOG sneller naar binnen gelokt worden.

Tom Aerts
Furapi